بورس تهران آرایش صعودی گرفت/ بازار سهام افزایشی شد
![بورس تهران آرایش صعودی گرفت/ بازار سهام افزایشی شد | ایران ماین](/images/uploads/articles/2025/02/09/20250209151107W7.jpg)
به گزارش ایران ماین، در پایان خرید و فروش امروز بازار سهام شاخص کل بورس اوراق بهادار با بالا رفتن ۱۷ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۸۲۱ هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هموزن با نزول ۳۷۰۰ واحدی به ۸۷۲ هزار واحد رسید.
بررسی ها نشان می دهد نمادهای «فملی»، «فولاد» و «فارس» بیشترین اثر را بر شاخص کل بورس داشتند، در حالی که نمادهای «اریا»، «مارون» و «نیشکر» بیشترین اثر را بر شاخص فرابورس گذاشتند.
از سوی دیگر، نمادهای «غانیزان»، «محتشم» و «سیسکو» پرتراکنشترین نمادها در بازار بورس بودند و در بازار فرابورس، نمادهای «شمس»، «اخشان» و «نیابک» بیشترین تراکنش را داشتند.
گفتنی است که نرخ خرید و فروش خرد در تاریخ ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۳ به ۱۲ هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسید. همچنین، حقیقیها در این روز حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.
در بازار امروز، ۱۲۵ نماد در محدوده مثبت و ۳۴۶ نماد در محدوده منفی معامله شدند، در حالی که در بازار فرابورس، ۱۵۷ نماد در محدوده مثبت و ۳۱۳ نماد در محدوده منفی قرار داشتند.