خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

سقوط نرخ بیت‌ کوین پس از اظهارات ترامپ راجع به احتمال لغو دیدار با رئیس‌جمهور چین


سقوط نرخ بیت‌ کوین پس از اظهارات ترامپ راجع به احتمال لغو دیدار با رئیس‌جمهور چین | ایران ماین

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه‌ای احتمال دیدار خود با رئیس‌جمهور چین، شی جین‌پینگ (Xi Jinping) را رد کرد. این سخنان بلافاصله موجب سقوط نرخ بیت‌ کوین شد.

ترامپ در ناهار کاری کاخ سفید اعلام کرد که دیدار برنامه‌ریزی‌شده با رئیس‌جمهور چین امکان دارد برگزار نشود، هرچند تأکید کرد که همچنان خواهان «توافقی خوب» با چین است. او پیش‌تر تأیید کرده بود که این دیدار در تاریخ ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) در حاشیه اجلاس APEC در کره جنوبی برگزار می‌شود.

با این حال، اظهارات تازه او نشان می‌دهد برگزاری این نشست قطعی نیست و امکان دارد دستیابی به توافق تجاری میان دو کشور با تأخیر روبه‌رو شود.

ترامپ روز گذشته نیز تهدید کرده بود که در صورت عدم توافق تا پیش از اول نوامبر، تعرفه وارد کردن از چین را به ۱۵۵ درصد بالا رفتن خواهد داد. پیش‌تر نیز تعرفه ۱۰۰ درصدی برای اجرا از اول نوامبر تعیین شده بود.

در پی این اظهارات، نرخ بیت‌ کوین از حدود ۱۱۳,۰۰۰ دلار به نزدیکی ۱۰۸,۰۰۰ دلار سقوط کرد، هرچند در ادامه بخشی از افت خود را جبران کرد و دوباره به لایه ۱۱۳,۰۰۰ دلار بازگشت. این در حالی است که هم‌زمان، طلا بزرگ‌ترین افت روزانه خود از سال ۲۰۱۳ را تجربه کرد و بعضی تحلیلگران احتمال چرخش سرمایه‌گذاران از طلا به بیت‌ کوین را مطرح کرده‌اند.