خانه
ورود / ثبت نام
ماینرها ژنراتور سبد خرید

واکنش تند کره شمالی به اتهام هک بایننس: ادعاهای آمریکا پوچ است!

1405/08/12
واکنش تند کره شمالی به اتهام هک بایننس: ادعاهای آمریکا پوچ است! | ایران ماین

کیم یو جونگ (Kim Yo-jong)، خواهر رهبر کره شمالی، در واکنش به اتهامات آمریکا راجع به نقش این کشور در هک ۶.۳ میلیارد دلاری صرافی بایننس، این اتهامات را «پوچ و بی‌اساس» خواند و مطالعات پلیس فدرال آمریکا (FBI) را یک «تحریک سیاسی جدی» توصیف کرد.

او در بیانیه‌ای اعلام کرد که واشنگتن تلاش دارد کره شمالی را به‌عنوان کشوری درگیر جرایم سایبری معرفی کند و تأکید کرد که پیونگ‌یانگ اقدامات آمریکا را از نزدیک زیر نظر دارد. خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) نیز پیش‌تر این اتهامات را ساختگی توصیف کرده بود.

اف‌بی‌آی چه مدارکی علیه کره شمالی دارد؟

این واکنش پس از آن مطرح شد که FBI در ۳۱ اکتبر، گروه هکری تریدر تریتر (TraderTraitor) وابسته به کره شمالی را مسئول حمله ۲۹ اکتبر به بایننس ابلاغ کرد. این گروه پیش‌تر نیز به سرقت ۱.۵ میلیارد دلاری از صرافی بای‌بیت در فوریه ۲۰۲۵ متهم شده بود. به گفته اف‌بی‌آی، هکرها بخش عمده دارایی‌های سرقت‌شده را به اتریوم تبدیل کرده‌اند. این نهاد همچنین آدرس کیف‌پول‌های مرتبط با سرقت را منتشر کرده و از کمپانی‌های فعال در بازار رمزارزها خواسته است تراکنش‌های مربوط به آن‌ها را مسدود کنند.

در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به این حمله اعلام کرده که دلواپسی خاصی ندارد و مطالعات همچنان ادامه دارد. او همچنین تأکید کرده که هنوز مشخص نیست کره شمالی واقعاً پشت این حمله بوده است یا خیر. از سوی دیگر، بایننس اعلام کرده حدود ۹۵ درصد زیان مشتریان را از محل ذخایر خود جبران کرده و برداشت ارزهای دیجیتال را از سر گرفته است. با ادامه اختلاف میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ، یکی از مهم‌ترین مسائل باقی‌مانده، جلوگیری از نقد شدن دارایی‌های سرقت‌شده توسط هکرهاست.