خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

ون‌اک: نرخ سولانا تا پایان سال به ۵۲۰ دلار خواهد رسید


ون‌اک: نرخ سولانا تا پایان سال به ۵۲۰ دلار خواهد رسید | ایران ماین

کمپانی سرمایه‌گذاری ون‌اک (VanEck) پیش‌بینی کرد که نرخ سولانا (SOL) تا پایان سال ۲۰۲۵ به ۵۲۰ دلار خواهد رسید که بیانگر توسعه ۱۶۵ درصدی نسبت به نرخ فعلی ۱۹۵.۵ دلاری است.

این پیش‌بینی بر اساس مدل خودرگرسیون و با در نظر گرفتن توسعه ۳.۲ درصدی عرضه پول M۲ آمریکا و بالا رفتن سهم سولانا از ۱۵ به ۲۲ درصد در بازار پلتفرم‌های قرارداد هوشمند انجام شده است.

ون‌اک معتقد است نرخ بازار سولانا به ۲۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید که این توسعه به دلیل بالا رفتن تعداد توسعه‌دهندگان، مقدار خرید و فروش بدون مرکزیت و کاربران فعال پلتفرم است.

این کمپانی که خود درخواست راه‌اندازی صندوق قابل معامله در بورس (ETF) سولانا را به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ارائه کرده، تاکید نمود که این پیش‌بینی توصیه‌ای برای خرید یا فروش نیست.