خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

۵ رویداد مهم رهاسازی نشان در هفته گذشته رو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)


۵ رویداد مهم رهاسازی نشان در هفته گذشته رو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | ایران ماین

رهاسازی نشان‌ها یا آنلاک نشان‌ها رویدادهای مهمی در بازار کریپتو هستند که می‌توانند اثر زیادی بر نقدینگی، نرخ و احساسات بازار داشته باشند. در هفته گذشته رو، پنج رویداد مهم آنلاک نشان انجام خواهد شد که می‌تواند روند بازار را تغییر دهد.

اولین آنلاک نشان مربوط به ایکس اِی‌آی (Xai) است که یک بلاکچین لایه‌ ۳ مخصوص بازی است. این پلتفرم ایمنی خود را از اتریوم (ETH) و قابلیت توسعه خود را از آربیتروم (ARB) دریافت می‌کند. در تاریخ ۹ مارس، تعداد ۳۵.۸۹ میلیون نشان XAI به نرخ تقریبی ۲.۶۲ میلیون دلار آزاد خواهد شد. از این مقدار، ۱۷.۳۳ میلیون نشان به سرمایه‌گذاران و ۱۱.۹ میلیون به تیم اختصاص خواهد یافت. باقی نشان‌ها نیز به نظام زیستی و ذخایر ایکس اِی‌آی تعلق می‌گیرند.

دومین پروژه‌ای که در هفته گذشته رو آنلاک نشان دارد، موکا نتورک (Moca Network) است. این پروژه یک زیرساخت دیجیتالی برای مدیریت دارایی‌ها در فضای وب ۲ و وب ۳ است. در تاریخ ۱۱ مارس، تعداد ۱۷۸.۵۱ میلیون نشان MOCA آزاد خواهد شد که ۹.۳۴ درصد از نرخ بازار آن را تشکیل می‌دهد. از این مقدار، ۹۳.۳۲ میلیون نشان برای مشوق‌های پلتفرم، ۳۷.۰۴ میلیون نشان برای نقدینگی و ۳۳.۳۳ میلیون نشان برای توسعه نظام زیستی اختصاص خواهد یافت.

دلیسیوم (Delysium)، یک پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی نیز در ۱۱ مارس تعداد ۶۶.۴۸ میلیون نشان AGI را آزاد خواهد کرد. نرخ این مقدار نشان‌ها حدود ۳.۷۸ میلیون دلار برآورد شده است. این نشان‌ها به خزانه پلتفرم، تیم توسعه و فروش‌های استراتژیک اختصاص خواهند یافت.

چیلی (CHEEL) که یک پلتفرم ویدئویی مبتنی بر بلاکچین است، در تاریخ ۱۰ مارس تعداد ۲.۶۷ میلیون نشان CHEEL را آزاد خواهد کرد. بیشتر این نشان‌ها (۲.۶۲ میلیون نشان) به نقدینگی اضافه شده و مقدار کمی از آن برای ایردراپ‌های جامعه اختصاص خواهد یافت.

در نهایت، ژاوی (Xave)، یک پلتفرم دیفای برای بازارهای فارکس، در تاریخ ۱۱ مارس تعداد ۲۷۹.۱۸ میلیون نشان XAV را آزاد خواهد کرد. بخش زیادی از این مقدار به تیم، سرمایه‌گذاران و خزانه اختصاص خواهد یافت. همچنین، ۴.۰۶ میلیون نشان به نقدینگی در صرافی‌های متمرکز و بدون مرکزیت اضافه شده و ۶.۱۹ میلیون نشان هم به ارائه‌دهندگان نقدینگی تعلق خواهد گرفت.