خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

بای‌بیت EU نخستین لانچ‌پول سازگار با MiCA را با XION راه‌اندازی کرد.


بای‌بیت EU نخستین لانچ‌پول سازگار با MiCA را با XION راه‌اندازی کرد. | ایران ماین

اولین Launchpool بایبیت در صرافی EU این پلتفرم به صورت زنده راه‌اندازی می‌شود، در همکاری با XION.

خلاصه
  • بایبیت با XION همکاری کرده است تا یک استخر استیکینگ مطابق با MiCA را در صرافی EU خود راه‌اندازی کند
  • ارزش استخر جوایز حدود ۱۱۰,۰۰۰ دلار است و بالاترین APR برای استیک‌کنندگان XION خواهد بود
  • این صرافی این جوایز را به کاربران منطقه اقتصادی اروپا ارائه می‌دهد

صرافی‌های ارز دیجیتال به سرعت در حال سازگاری با شفافیت‌های نظارتی بیشتر در اروپا هستند. در روز پنجشنبه، 14 اوت، بایبیت EU اولین Launchpool خود را، که برنامه‌ای برای جوایز در همکاری با پروژه XION است، راه‌اندازی کرد.

به طور خاص، این Launchpool به کاربران این امکان را می‌دهد که برخی توکن‌ها را قفل کرده و آنها را برای مدت معینی استیک کنند تا جوایز کسب کنند. اندازه استخر ۱۰۰,۰۰۰ XION است که ارزش آن حدود ۱۱۰,۰۰۰ دلار است. کاربران قادر خواهند بود توکن‌های XION، Mantle (MNT) و تتر USDC را استیک کنند.

“اروپا اکنون میدان آزمایش دارایی‌های دیجیتال تحت نظارت است و به همراه بایبیت EU داریم یک پیش‌سابقه ایجاد می‌کنیم تا چگونه مخاطبان عمومی می‌توانند به طور ایمن و شهودی با فناوری بلاک‌چین آشنا شوند.” – آنتونی آنزالون، بنیان‌گذار XION.

توکن‌های XION نرخ بازده ۶۰% APR، Mantle نرخ ۳۶% APR و USDC نرخ ۲۴% APR خواهد داشت. به‌طور قابل توجهی، APR متناسب با ریسک است، زیرا دارایی پایه می‌تواند در حین قفل شدن کاهش ارزش داشته باشد.

بایبیت به تغییرات مقررات EU سازگار می‌شود

در ۱ ژوئیه، بایبیت پلتفرم متمرکز بر EU خود را راه‌اندازی کرد که با مقررات MiCA اتحادیه اروپا مطابقت دارد. طبق گفته این صرافی، مقررات MiCA شفافیت مورد نیاز قانونی را برای این شرکت فراهم می‌آورد تا در این بازار گسترش یابد.

“اخیراً، کسب مجوز MiCAR خود در اتریش نشانگر تعهد و تمرکز عمده ما در سال ۲۰۲۵ برای ارائه خدمات ارز دیجیتال مطابق با قوانین به کاربران اروپایی است. راه‌اندازی امروز با XION، یک بلاک‌چین متمرکز بر پذیرش عمومی ارزهای دیجیتال، نشان می‌دهد که چگونه مقررات می‌توانند نوآوری را تسریع کنند نه اینکه مانع آن شوند و به‌طور کامل با استراتژی گسترش ما در اروپا هم‌راستا است.” – مازورکا زنگ، مدیر عامل بایبیت EU.