خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

نماینده کنگره ایالات متحده میزبان تیگران گمباریان در سخنرانی وضعیت اتحادیه خواهد بود.


نماینده کنگره ایالات متحده میزبان تیگران گمباریان در سخنرانی وضعیت اتحادیه خواهد بود. | ایران ماین

نماینده کنگره فرانس هیل، مدیر اجرایی بایننس، تیگران گمبریان را به عنوان مهمان خود به سخنرانی وضع کشور دعوت کرده است.

گمبریان به مدت هشت ماه در یک زندان نیجریه به خاطر اتهاماتی از قبیل فرار مالیاتی و پولشویی که بعداً رد شد، به سر برد.

گمبریان، که قبلاً بازرس جنایی IRS و رئیس توافق‌نامه‌های مبارزه با جرایم مالی بایننس بوده است، در فوریه ۲۰۲۴ در حال ملاقات با مقامات دولتی در نیجریه دستگیر شد.

او در زندان کوچ، به دیسک هرنی و مالاریا مبتلا شد. بازداشت او موجب شد تا از سوی قانون‌گذاران و مقامات آمریکایی درخواست‌هایی برای آزادی‌اش مطرح شود.

هیل و نماینده ریچ مک‌کورمیک تلاش‌هایی برای تأمین آزادی گمبریان انجام دادند و در جولای ۲۰۲۴ پیشنهادی برای آزادی‌اش ارائه کردند. هیل به دیدار او در زندان رفت و بعداً از وضعیت سلامتی رو به افول او سخن گفت.

یک دادگاه نیجریه در اکتبر اتهامات را رد کرد و اجازه داد تا گمبریان به ایالات متحده بازگردد. او اظهار داشت:

“افتخار می‌کنم که مهمان نماینده کنگره هیل هستم,” گمبریان در پلتفرم X منتشر کرد. “اگر نه به خاطر نماینده کنگره هیل، نماینده مک‌کورمیک و مردان و زنان زحمتکش در وزارت دادگستری و وزارت خارجه، هنوز هم در نیجریه به طور غیرقانونی زندانی بودم. من زندگی‌ام را مدیون آنها هستم.”

حضور گمبریان در سخنرانی وضع کشور بر خطراتی که مقامات اجرایی در حوزه مالی جهانی و ارزهای دیجیتال با آن مواجه‌اند، تأکید می‌کند.

در حالی که بایننس همچنان تحت نظارت‌های قانونی در سطح جهانی قرار دارد، بازداشت او نگرانی‌هایی را در مورد چالش‌های حقوقی مرتبط با این صنعت ایجاد کرد. دعوت هیل تأکیدی بر نقشی است که قانون‌گذاران می‌توانند در دفاع از آمریکایی‌های بازداشت‌شده در خارج از کشور ایفا کنند.