خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

آرام گرفتن نوسانات در بازار/ نقره در مسیر سکون


آرام گرفتن نوسانات در بازار/ نقره در مسیر سکون | ایران ماین

به گزارش ایران ماین، با اینکه در لایه جهانی به دلیل تعطیلات بازارهای بین‌المللی، نرخ اونس نقره تقریباً ثابت مانده، در بازار داخلی نقره نیز نرخ هر گرم تغییر چندانی نداشته و همچنان هر گرم نقره با نرخ ۴۵۵ هزار تومان خرید و فروش می‌شود. این در حالی است که در بازار داخلی، نرخ انواع طلا، سکه و ارز با بالا رفتن‌های جزئی همراه بوده ولی در بازار فلز جایگزین طلا شرایط نسبتاً پایدار باقی مانده و در مقایسه با روز شنبه تغییر محسوسی مشاهده نگردیده. بازار نقره داخلی در یک هفته گذشته روزهای آرامی را سپری کرده و نرخ نقره در این مدت کمتر دستخوش نوسان شده است؛ به‌طوری که در روز دوشنبه ۱۳ بهمن نرخ هر گرم نقره ۴۵۵ هزار تومان ثبت شد؛ نرخی که در روز یکشنبه اخیر نیز در همین لایه قرار داشت.

این وضعیت نسبتاً باثبات در بازار نقره در دست‌کم یک سال گذشته کمتر سابقه داشته است. نقره طی سه ماه اخیر رشدی معادل ۱۳۵ درصد را تجربه کرد؛ به این معنا که در میانه آبان‌ماه هر گرم نقره حدود ۱۹۴ هزار تومان بود و تا میانه بهمن بیش از ۲۶۱ هزار تومان بالا رفتن نرخ را ثبت کرد. همچنین در مقایسه با یک سال قبل، نرخ نقره توسعه ۳۶ درصدی داشته و نرخ هر گرم آن از حدود ۹۷ هزار تومان به ۴۵۵ هزار تومان رسیده است.

در بازار طلا و ارز نیز نرخ‌ها در پایان خرید و فروش روز یکشنبه افزایشی بود؛ به‌طوری که نرخ مثقال طلا به ۸۱ میلیون و ۵۵۱ هزار تومان و نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۱۸ میلیون و ۸۲۶ هزار تومان رسید. همچنین سکه امامی طرح جدید با افزایشی حدود ۶ میلیون تومان، به نرخ ۱۹۱ میلیون تومان معامله شد و نرخ دلار ایالات متحده در بازار آزاد به حدود ۱۵۹ هزار تومان رسید. در همین حال، نرخ یورو نیز با افزایشی جزئی در لایه ۱۷۹ هزار تومان قرار گرفت.

در لایه جهانی، به دلیل تعطیلات روز یکشنبه، بخشی از مبادلات اقتصادی متوقف بود و در روز شنبه نرخ هر اونس نقره حدود ۷۸ دلار اعلام شد. در روز دوشنبه ۱۳ بهمن نرخ هر اونس نقره به حدود ۷۹ دلار رسید که به معنای نزول یک دلاری نرخ اونس نقره طی یک هفته گذشته است. نرخ اونس نقره در هفته‌های اخیر و پس از شکسته شدن رکورد ۱۲۰ دلاری وارد روندی کاهشی شده و بعضی تحلیل‌ها احتمال تغییر رئیس بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) و روی کار آمدن مدیری با گرایش به سیاست‌های پولی انقباضی را از مهم‌ترین عوامل تغییر جهت بازار جهانی فلزات گران‌بها می‌دانند. در همین حال، نرخ اونس طلا هفته گذشته در لایه حدود ۴۹۶۱ دلار بسته شد و نرخ هر بشکه نفت برنت نیز در خرید و فروش روز شنبه حدود ۶۸ دلار تعیین شد.