خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

بانک مرکزی ژاپن: استیبل‌ کوین‌ها آینده سیستم پرداخت جهانی هستند


بانک مرکزی ژاپن: استیبل‌ کوین‌ها آینده سیستم پرداخت جهانی هستند | ایران ماین

ریوزو هیمینو (Ryozo Himino)، معاون بانک مرکزی ژاپن (BOJ)، در سخنرانی خود در اجلاس GZERO Summit ۲۰۲۵ تأکید کرد که استیبل‌ کوین‌ها می‌توانند به بخش جدایی‌ناپذیر از سیستم پرداخت جهانی تبدیل شوند و حتی تا حدی جایگزین سپرده‌های بانکی سنتی شوند.

به گفته او، استیبل‌ کوین‌ها در مقایسه با سپرده‌های بانکی، امکان تسویه سریع‌تر، کارمزد پایین‌تر و جابجایی ۲۴ ساعته را برای کاربران فراهم می‌کنند؛ ویژگی‌هایی که در سیستم‌های قدیمی مانند سوئیفت (SWIFT) یا اِی‌سی‌اِچ (ACH) وجود ندارد.

هیمینو از نهادهای قانون‌گذار جهانی خواست تا خود را با واقعیت‌های جدید در نظام مالی بین‌المللی وفق دهند و گفت مقررات باید به‌روز شوند تا از ابتکار‌ها در حوزه دارایی‌های دیجیتال عقب نمانند. او همچنین بر ضرورت اجرای کامل استانداردهای بازل ۳ (Basel III) در نظام بانکی کشورهای عضو G۲۰ تأکید کرد.

هم‌زمان، بانک‌های بزرگ ژاپنی از جمله MUFG، SMBC و Mizuho در حال توسعه استیبل‌ کوین‌های مبتنی بر ین ژاپن و ایجاد پلتفرم واحد پرداخت دیجیتال هستند. این پروژه با استفاده از زیرساخت بلاک‌ چین Progmat متعلق به MUFG اجرا خواهد شد و هدف آن نزول هزینه تسویه و تسهیل پرداخت‌های بین‌المللی است.

پیش‌تر نیز استارتاپ JPYC با مجوز نهاد سرویس‌های اقتصادی ژاپن (FSA)، نخستین استیبل‌ کوین رسمی با پشتوانه ین را راه‌اندازی کرده بود. این اقدامات نشان می‌دهد ژاپن در حال تبدیل شدن به یکی از پیشگامان پذیرش فناوری‌های مالی نوین در آسیاست.