خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

بای‌بیت (Bybit) در مذاکره برای خرید صرافی کوربیت (Korbit) کره جنوبی


بای‌بیت (Bybit) در مذاکره برای خرید صرافی کوربیت (Korbit) کره جنوبی | ایران ماین

گزارش‌ها حاکی است صرافی بزرگ جهانی بای‌بیت (Bybit) در حال مذاکره برای خریداری کوربیت (Korbit)، چهارمین صرافی رمز ارز کره جنوبی است. این حرکت در پی تأیید اخیر مقامات نظارتی کره جنوبی برای مالکیت یک صرافی خارجی بر یک پلتفرم داخلی صورت می‌گیرد و می‌تواند منجر به تحول جدی در بازار رمزارز این کشور شود.

بر اساس گزارش روزنامه مائیل بیزینس، مدیران بای‌بیت اخیراً با مدیریت کوربیت برای بحث در مورد این خرید احتمالی ملاقات کرده‌اند. اگرچه مذاکرات در مراحل اولیه است، ولی این اقدام پس از تملک موفقیت‌آمیز بایننس بر گوپکس، پنجمین صرافی بزرگ کره، انجام می‌شود. کوربیت از اظهارنظر در این مورد خودداری کرده است.

وو زنجیره بلوکی (Wu Blockchain) در پست خود در ایکس نوشت:

بر اساس گزارش روزنامه مائیل بیزینس کره جنوبی، صرافی رمز ارز بای‌بیت در پی خریداری کوربیت، چهارمین صرافی بزرگ این کشور است. منابع گفتند بای‌بیت اخیراً با مدیریت کوربیت برای شروع فرآیند خرید ملاقات کرده است.

واحد اطلاعات مالی (FIU) کره جنوبی، با تأیید درخواست تغییر مدیریت گوپکس توسط بایننس در اواسط اکتبر، راه را برای چنین معاملاتی هموار کرد. این تأیید که دو سال و نیم پس از درخواست اولیه بایننس در مارس ۲۰۲۳ صادر شد، سایر بازیگران جهانی مانند بای‌بیت را برای بررسی درخواست‌های مشابه تشویق کرده است.

کوربیت عمدتاً متعلق به ان‌ایکس‌سی (NXC)، کمپانی مادر غول بازی نکسون، با سهم ۶۰.۵ درصدی است، در حالی که اس‌کا پلنت (SK Planet) ۳۱.۵ درصد سهام را در اختیار دارد. گزارش شده که گروه اس‌کا در حال نزول سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با رمزارز خود است که می‌تواند سهام آن را به هدف اصلی برای بای‌بیت تبدیل کند.