خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

جابجایی ۱۶٬۲۳۷ بیت کوین از کیف پول‌های مرتبط با استخر ماینینگ لوبیان و پرونده چن ژی


جابجایی ۱۶٬۲۳۷ بیت کوین از کیف پول‌های مرتبط با استخر ماینینگ لوبیان و پرونده چن ژی | ایران ماین

روز سه‌شنبه، دولت آمریکا بیش از ۱۲۷٬۰۰۰ بیت کوین از یک تبعه چینی به نام «چن ژی» (Chen Zhi) و گروه بین‌المللی کلاهبرداری موسوم به «پرینس گروپ» (Prince Group) را توقیف کرد. ادعا شده که این دارایی عظیم به استخر ماینینگ قدیمی «لوبیان» (Lubian) مربوط بوده است؛ استخری که مقامات ادعا می‌کنند توسط گروه پرینس تأمین مالی و اداره می‌شده است. امروز ۱۶٬۲۳۷ بیت کوین دیگر از دارایی‌های مرتبط با این استخر، خیلی بی سر و صدا به آدرس‌های جدید منتقل شده است.

داده‌های آرخام اینتلیجنس و تحلیلگران زنجیره‌ای نشان می‌دهد که ۱۶٬۲۳۷ بیت کوین از کیف پول‌های مرتبط با لوبیان، جدا از ۱۲۷ هزار بیت کوین توقیف شده، به سه آدرس جدید منتقل شده‌اند. این در حالی است که موجودی کیف پول‌های اصلی لوبیان به حدود ۱ بیت کوین نزول یافته است.

ادغام برچسب‌ها و بالا رفتن ذخایر دولت آمریکا

آرخام اکنون تمام آدرس‌هایی را که قبلاً با برچسب «Lubian.com Hacker» شناخته می‌شدند، در یک خوشه بزرگ‌تر مربوط به کیف پول‌های وابسته به دولت آمریکا ادغام کرده است. این خوشه پیش‌تر حدود ۱۹۷٬۰۰۰ بیت کوین در خود داشت. ولی طبق داده‌های تازه آرخام، دارایی‌های بیت کوینی دولت آمریکا اکنون به ۳۲۴٬۷۷۹ بیت کوین رسیده است؛ رقمی معادل حدود ۳۶.۱۸ میلیارد دلار. این میزان، دولت ایالات متحده را به بزرگ‌ترین دارنده بیت کوین در میان تمام کشورهای جهان تبدیل کرده است.

اینکه آیا دولت آمریکا مستقیماً عملیات بازیابی این دارایی‌ها را انجام داده یا از هک شخص یا گروه دیگری سود برده، همچنان در هاله‌ای از ابهام است. ولی مقیاس این دارایی بی‌سابقه است.