سقوط ۱۵ درصدی نشان پروژه دیفای ترامپ (WLFI) در اولین روز خرید و فروش

نشان مرتبط با پروژه دیفای ترامپ (WLFI) در اولین روز خرید و فروش خود دچار سقوط ۱۵ درصدی شد. این نشان پس از آغاز خرید و فروش با نرخ بالای ۰.۳۰ دلار، به ۰.۲۴ دلار سقوط کرد.
این سقوط نرخ باعث شد نرخ بازار WLFI به زیر ۷ میلیارد دلار برسد و در رتبه ۳۱ بزرگترین ارزهای دیجیتال قرار گیرد. بزرگترین صرافیهای جهان از جمله اوکیاکس (OKX)، بایننس و بایبیت این نشان را در زمان عرضه فهرست کردند که توجه فوری معاملهگران را به خود جلب کرد.
حجم فروش سرمایه گذاران اولیه
عرضه این نشان پس از رایگیری ماه جولای سرمایهگذاران برای قابل معامله شدن WLFI انجام شد. سرمایهگذاران اولیه مجاز به فروش تا ۲۰ درصد از داراییهای خود هستند که این امر موجی از فروش ایجاد کرد.
مقدار خرید و فروش نقدی این نشان به ۲.۲۵ میلیارد دلار رسید در حالی که گردش مشتقات بین ۳ تا ۸ میلیارد دلار صعود کرد. تحلیلگران زنجیره بلوکی گزارش دادند که اندرو تیت (Andrew Tate) نیز با ضرر ۶۷ هزار و ۵۰۰ دلاری در خرید و فروش این نشان مواجه شده است.