خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

سقوط ۶۰ درصدی رمز ارز گوپلاس سیکیوریتی پس از عرضه در بایننس


سقوط ۶۰ درصدی رمز ارز گوپلاس سیکیوریتی پس از عرضه در بایننس | ایران ماین

کمپانی فعال در حوزه ایمنی وب۳ گوپلاس سیکیوریتی (GoPlus Security)، پس از نزول ۶۰ درصدی نرخ نشان GPS در یک روز، مطالعات گسترده‌ای را آغاز کرده است. این کمپانی که در زمینه توسعه اولین لایه امنیتی بدون مرکزیت فعالیت می‌کند، در بیانیه‌ای در پلتفرم اجتماعی ایکس (توییتر سابق) در تاریخ ۷ مارس، اعلام کرد که از عرضه نشان خود در صرافی بایننس (Binance) تا زمان اعلان عمومی در ۴ مارس بی‌اطلاع بوده است.

گوپلاس سیکیوریتی با رد شایعات مربوط به دامپ داخلی، تیم ویژه‌ای را برای بررسی دلایل این نوسان شدید نرخ تشکیل داده است. طبق اعلام این کمپانی، در روز عرضه، ۵۰۰ میلیون نشان GPS به بایننس جابجایی یافته که ۳۰۰ میلیون از آن در قالب پاداش برنامه BNB HODLer بایننس توزیع شده است.

از سوی دیگر، بایننس اعلام کرده به دلیل سقوط چشمگیر نرخ پس از عرضه و رفتار غیرمعمول یکی از بازارسازان GPS، برچسب نظارتی این نشان را تمدید خواهد کرد.