خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

کمپانی پرداخت متعلق به جک دورسی پذیرش بیت‌ کوین را برای میلیون‌ها فروشنده فعال کرد


کمپانی پرداخت متعلق به جک دورسی پذیرش بیت‌ کوین را برای میلیون‌ها فروشنده فعال کرد | ایران ماین

کمپانی پرداخت اسکوئر (Square) متعلق به جک دورسی (Jack Dorsey)، بنیان‌گذار بلاک (Block)، به‌طور رسمی قابلیت پرداخت با بیت‌ کوین (BTC) را برای فروشندگان خود فعال کرد. بر اساس اعلام کمپانی، بیش از ۴ میلیون فروشنده در هشت کشور از جمله ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و ژاپن اکنون می‌توانند در محل فروش خود پرداخت با بیت‌ کوین را بپذیرند.

دورسی داخل پیامی در پلتفرم اجتماعی ایکس (X) اعلام کرد که فروشندگان می‌توانند پرداخت‌ها را به‌صورت بیت‌ کوین به بیت‌ کوین، بیت‌ کوین به فیات، فیات به بیت‌ کوین یا فیات به فیات انجام دهند. این قابلیت فعلاً برای تراکنش‌های حضوری فعال شده و نسخه آنلاین و صدور فاکتور دیجیتال نیز در دست توسعه است.

به گفته جاکوب شیمیک (Jacob Szymik)، مدیر حساب در اسکوئر، این خدمت تا سال ۲۰۲۷ بدون هیچ‌گونه کارمزدی ارائه می‌شود و پس از آن کارمزدها از یک درصد آغاز خواهد شد. این رقم در مقایسه با کارمزدهای ۱,۵ تا ۴ درصدی کارت‌های اعتباری بسیار کمتر است.

کاربران پلتفرم ایکس نیز گزارش داده‌اند که نخستین پرداخت‌های بیت‌ کوینی در کافی‌شاپ‌هایی در تگزاس انجام شده است. هم‌زمان، اسکوئر نقشه‌ای جهانی منتشر کرده که مکان تمام فروشگاه‌های پذیرنده بیت‌ کوین را نشان می‌دهد. دورسی با اشاره به این اقدام گفت:

فروشندگان را تشویق کنید پذیرش بیت‌ کوین را فعال کنند و دارایی خود را در قالب BTC نگه دارند تا از نزول بهای دلار در امان بمانند.