خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

ادامه وضعیت قرمز در بازار سرمایه/ بورس دوباره فروریخت!


ادامه وضعیت قرمز در بازار سرمایه/ بورس دوباره فروریخت! | ایران ماین

به گزارش ایران ماین، بورس تهران در خرید و فروش صبح چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ با فضای منفی کار خود را آغاز کرد و حجم فروش در بخش قابل توجهی از بازار، شاخص‌ها را به عقب راند.

در دقایق ابتدایی، شاخص کل بورس با افت بیش از چهار هزار واحدی به محدوده ۴ میلیون و ۱۷ هزار واحد رسید و نزول ۰.۱۱ درصدی را ثبت کرد. همزمان، شاخص کل هم‌وزن نیز افت سنگین‌تری را تجربه کرد و با نزول بیش از ۱۱ هزار واحدی، به محدوده یک میلیون و ۹۶ هزار واحد عقب نشست؛ افتی که بیانگر حجم فروش گسترده‌تر در نمادهای کوچک و متوسط بازار است.

نرخ خرید و فروش خرد سهام و صندوق‌ها در این ساعت از بازار به حدود ۱۳.۷ هزار میلیارد تومان رسیده و مقدار خرید و فروش نیز از ۲۳ میلیارد برگه سهم عبور کرده است.

با این حال، برآیند گردش پول چندان امیدوارکننده نیست و خروج پول حقیقی در لایه بازار به حدود ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده که بیشترین فشار آن متوجه صندوق‌های درآمد ثابت بوده است. در این بخش، بیش از ۵۱۲ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شده و این موضوع به‌خوبی احتیاط سرمایه‌گذاران را بازتاب می‌دهد.

در مقابل، بعضی گروه‌ها از جمله سهام بزرگ و صندوق‌های اهرمی با ورود محدود پول مواجه شدند، هرچند این رقم ها نتوانست فضای کلی منفی بازار را تغییر دهد. سرانه فروش حقیقی‌ها بالاتر از سرانه خرید ثبت شده و نسبت قدرت خرید نیز همچنان به نفع فروشندگان باقی مانده است؛ موضوعی که از غلبه رفتارهای محافظه‌کارانه در خرید و فروش امروز حکایت دارد.

در بازار فرابورس نیز شرایط چندان متفاوت نیست. شاخص کل فرابورس با افت بیش از ۴۷۰ واحدی به محدوده ۳۲ هزار و ۸۹۳ واحد رسید. نرخ خرید و فروش در این بازار بالا گزارش شده، ولی این بالا رفتن بیشتر ناشی از جابه‌جایی نقدینگی میان ابزارهای مختلف بوده تا ورود پول تازه.