بیتماین به دومین کمپانی بزرگ دارای خزانه رمز ارز در جهان تبدیل شد

کمپانی بیتماین (BitMine) متعلق به تام لی (Tom Lee) اعلام کرد که با در اختیار داشتن ۱.۵۲ میلیون اتریوم به نرخ ۶.۶ میلیارد دلار، دومین خزانهداری رمز ارز بزرگ جهان پس از استراتژی (Strategy) مایکل سیلور (Michael Saylor) به شمار میرود.
کمپانی بیتماین طی یک هفته گذشته ۳۷۳,۱۱۰ اتریوم به ذخایر خزانه خود اضافه کرده که ۱.۷ میلیارد دلار بالا رفتن نرخ نسبت به هفته قبل را نشان میدهد. این مقدار اتریوم حتی با نزول اخیر نرخ، بیش از ۵.۸۸ میلیارد دلار بیت کوین موجود در خزانهداری کمپانی مارا (MARA) نرخ دارد. این در حالی است که نرخ اتریوم در حال حاضر در لایه ۴,۳۲۳ دلار قرار دارد.
استراتژی تهاجمی انباشت اتریوم
تام لی، رئیس کمپانی فاندسترات (Fundstrat) و رئیس هیئت مدیره بیتماین در بیانیهای گفت:
در عرض یک هفته، بیتماین دارایی اتریوم خود را با ۱.۷ میلیارد دلار بالا رفتن به ۶.۶ میلیارد دلار رساند، زیرا سرمایهگذاران نهادی علاقه و پشتیبانی خود را از تعقیب ما برای جادوی کنترل ۵ درصد از عرضه در جریان اتریوم ابراز کردند.
بر اساس گزارش تحلیلگران جیپی مورگان (JPMorgan)، اتری.ک به عنوان راهی مستقیم برای کسب قرار گیری در برابر توسعه انتظاری استیبل کوینها در حال ظهور است. در حال حاضر پلتفرم اتریوم بیش از ۵۵ درصد سهم بازار کل نرخ داراییهای واقعی توکنیزه شده روی زنجیره بلوکی را در اختیار دارد.