خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

علت توسعه امروز بازار کریپتو چیست؟ آیا رالی جدیدی آغاز شده است؟


علت توسعه امروز بازار کریپتو چیست؟ آیا رالی جدیدی آغاز شده است؟ | ایران ماین

نرخ ارزهای دیجیتال طی ۲۴ ساعت گذشته در پی بالا رفتن انتظارات برای مراسم تحلیف دونالد ترامپ و پایان دوره ریاست گری گنسلر (Gary Gensler) بر کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) بالا رفته است.

در همین راستا نرخ بیت‌کوین (BTC) به ۱۰۶ هزار دلار رسیده که از اعتماد بالای سرمایه‌گذاران حکایت دارد و میم‌کوین‌ها نیز توسعه قابل‌توجهی را تجربه کرده‌اند.

در این مدت، نرخ کل بازار جهانی رمز ارز حدود ۲ درصد بالا رفته و به ۳.۶۶ تریلیون دلار رسیده و مقدار خرید و فروش نیز با جهشی ۳ درصدی به ۱۶۳ میلیارد دلار بالا رفته است. در ادامه به بررسی نرخ بعضی از ارزهای دیجیتال می‌پردازیم.

نرخ بیت‌کوین با افزایشی ۱.۹۷ درصدی به ۱۰۳۶۱۶ دلار رسیده و کف و سقف نرخ آن به ترتیب ۱۰۰۹۴۱ و ۱۰۵۸۹۰ دلار بوده است. همچنین نرخ بازار بیت‌کوین به ۲.۰۵ تریلیون دلار رسیده که بیانگر قدرت بالای این بازار است.

بر اساس داده‌های سوسو ولیو (SoSo Value)، ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه به صندوق‌های ETF بیت‌کوین وارد شده که ۳۲۶ میلیون دلار آن به فیدلیتی (Fidelity) و ۲۰۸ میلیون دلار به بیت‌وایز (Bitwise) سرازیر شده است.

نرخ اتریوم (ETH) با کاهشی ۰.۷ درصدی به ۳۳۴۳ دلار رسیده و کف و سقف نرخ آن به ترتیب ۳۳۴۳ و ۳۵۲۵ دلار بوده است. صندوق‌های ETF اتریوم نیز ۱۶ میلیون دلار ورودی سرمایه ثبت کردند که ۱۴ میلیون دلار آن توسط فیدلیتی تأمین شد.

نرخ ریپل (XRP) با ۵.۵ درصد نزول به ۳.۱۵ دلار رسیده و کف و سقف نرخ آن ۳.۱۵ و ۳.۳۴۲ دلار بوده است. در همین حال، استوارت آلدرتی (Stuart Alderoty)، مدیر ارشد حقوقی ریپل، پایان دوره ریاست گنسلر را جشن گرفت که بحث‌هایی راجع به تغییرات احتمالی مقررات ایجاد کرد.

نرخ سولانا (SOL) با ۷.۸ درصد بالا رفتن به ۲۲۹.۰۲ دلار رسیده و کف سقف نرخ آن ۲۱۱ و ۲۲۹.۰۲ دلار بوده است.در بخش میم‌کوین‌ها، دوج‌کوین (DOGE) با ۷ درصد بالا رفتن به ۰.۴۱ دلار رسیده و شیبا اینو (SHIB) نیز با ۶ درصد توسعه به ۰.۰۰۰۰۲۳۷ دلار بالا رفته است.

سایر میم‌کوین‌های مانند پپه (PEPE)، بانک (BONK) و اس‌پی‌ایکس (SPX۶۹۰۰) به ترتیب ۶ ، ۱۴ و ۳۲ درصد بالا رفتن نرخ را تجربه کرده‌اند و بیانگر احساس مثبت سرمایه‌گذاران در این بخش هستند.

در این میان ارزهای دیجیتال اس‌پی‌ایکس (SPX۶۹۰۰)، بانک (BONK)، اوکی‌بی (OKB)، کایا (KAIA)، اوندو (ONDO) با ۳۲، ۱۴، ۱۲.۴، ۱۱.۱۷ و ۱۰ درصد توسعه بهترین کارایی را داشته‌اند و رمزارزهای ای‌آی۱۶زد (AI۱۶Z)، فارتکوین (FARTCOIN)، ویرچوال استاندارد (VIRTUAL)، پاجی پنگوئنز (PENGU) و آیوتا (IOTA) با نزول ۲۰، ۱۵، ۹، ۸ . ۶.۲۳ درصدی بدترین کارایی را به ثبت رسانده‌اند.