خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

میرانا ونچرز پس از هک میلیاردی بای‌بیت ۶۰۰ میلیون دلار به این صرافی تزریق کرد


میرانا ونچرز پس از هک میلیاردی بای‌بیت ۶۰۰ میلیون دلار به این صرافی تزریق کرد | ایران ماین

صرافی رمز ارز بای‌بیت پس از هک ۱٫۵ میلیارد دلاری، با دریافت ۶۰۰ میلیون دلار اتریوم از کمپانی میرانا ونچرز، بخشی از دارایی‌های از دست رفته خود را بازیابی کرد. بنابر اطلاعات منتشر شده، میرانا ونچرز که با بنیان‌گذاران بای‌بیت مرتبط است، این اتریوم را با فروش ۵۰۰ میلیون دلار بیت‌کوین و ۱۰۰ میلیون دلار تتر از طریق کمپانی‌های فالکون‌ایکس، گلکسی دیجیتال و وینترمیوت تهیه کرده است.

این تزریق سرمایه به تثبیت ذخایر اتریوم بای‌بیت پس از این حمله سایبری کمک کرده است. بای‌بیت پیش‌تر یک وام پل برای محافظت از دارایی‌های مشتریان و امکان برداشت تأمین کرده بود. پس از انتقال وجه این مبلغ، سرعت برداشت‌ها نزول یافته که بیانگر بهبود وضعیت نقدینگی صرافی است.

مطالعات انجام شده، گروه هکری لازاروس کره شمالی را به‌عنوان عامل این حمله معرفی کرده‌اند. بن ژو، مدیر اجرایی بای‌بیت، به کاربران اطمینان داده که صرافی پشتوانه ۱:۱ دارایی‌های مشتریان را کاملاً بازیابی کرده و اکنون به فعالیت عادی خود بازگشته است.