خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

نرخ بیت کوین پس از فرمان عملیاتی ترامپ به زیر ۸۸,۰۰۰ دلار سقوط کرد


نرخ بیت کوین پس از فرمان عملیاتی ترامپ به زیر ۸۸,۰۰۰ دلار سقوط کرد | ایران ماین

بیت کوین (BTC)، پس از امضای فرمان عملیاتی ایجاد ذخیره استراتژیک توسط دونالد ترامپ (Donald Trump)، با نزول قابل توجهی روبرو شد.

پس از عرضه توییت دیوید ساکس (David Sacks)، مسئول هوش مصنوعی و رمز ارز کاخ سفید، نرخ بیت‌کوین از ۹۰,۲۰۰ دلار به ۸۵,۴۰۰ دلار سقوط کرد و در حال حاضر در محدوده ۸۸,۰۰۰ دلار معامله می‌شود.

نیک راک (Nick Ruck)، مدیر مطالعات LVRG، معتقد است که ناامیدی معامله‌گران از اثر کمتر از انتظار این خبر، عامل اصلی این نزولی شدن نرخ بوده است. به گفته وی، از آنجا که این ذخیره تنها از بیت کوین‌های مصادره شده در پرونده‌های جنایی و مدنی تشکیل خواهد شد و دولت برنامه‌ای برای خرید مستقیم بیت کوین ندارد، اثر مثبت آن کمتر از پیش‌بینی‌ها بوده است.

با این‌حال، مت هوگان (Matt Hougan)، مدیر ارشد سرمایه‌گذاری بیتوایز (Bitwise)، نگاه مثبت‌تری به این موضوع دارد. او معتقد است که ایجاد ذخیره بیت کوین توسط ترامپ، احتمال ممنوعیت آتی بیت کوین توسط دولت آمریکا را به طور قابل توجهی نزول می‌دهد.