وزیر خزانهداری آمریکا خواهان نزول قیمت بهره فدرال رزرو شد

اسکات بسنت (Scott Bessent)، وزیر خزانهداری آمریکا، پس از عرضه گزارش تورم سهشنبه، خواستار نزول ۰.۵۰ واحد درصدی نرخ بهره فدرال رزرو در ماه سپتامبر شد. شاخص نرخ مصرفکننده ژوئیه ۰.۲ درصد ماهانه و ۲.۷ درصد سالانه توسعه کرد که کمتر از پیشبینی ۲.۸ درصدی بود. این درحالیست که فدرال رزرو نرخ بهره را در ۵ جلسه متوالی در لایه ۴.۲۵ تا ۴.۵ واحد درصد نگه داشته است.
همزمان احتمال افت نرخ بهره در سپتامبر از ۸۰ درصد به بالای ۹۶ درصد جهش یافت و معاملهگران اکنون ۳ بار نزول نرخ تا پایان سال را پیشبینی کردهاند. شاخص S&P ۵۰۰ نیز به بالاترین لایه تاریخی رسیدخ و دلار زیر میانگین متحرک ۵۰ روزه تضعیف شده که شرایط مساعدی برای بازارهای رمز ارز ایجاد کرده است.
فشار سیاسی بر فدرال رزرو تشدید میشود
دونالد ترامپ نقدها خود از جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، تشدید کرده و او را متهم به تحمیل «تریلیونها دلار هزینه» به آمریکا کرده است. ترامپ همچنین درنظر گیری «شکایت بزرگی» علیه پاول را اعلام کرد و خواستار نزول فوری نرخها شد. ترامپ در توییتی گفت:
او باید اکنون نرخها را نزول دهد و آسیبی که او وارد کرده غیرقابل محاسبه است.