خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

بانک بزرگ پرتغالی انتقال به پلتفرم‌های ارز دیجیتال را محدود می‌کند.


بانک بزرگ پرتغالی انتقال به پلتفرم‌های ارز دیجیتال را محدود می‌کند. | ایران ماین

این اقدام نشان‌دهنده افزایش نظارت‌های قانونی بر تراکنش‌های ارزهای دیجیتال در پرتغال است.

تراکنش‌های فیات به پلتفرم‌های ارز دیجیتال توسط Investimentos Globais، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های پرتغال، متوقف شده است.

در توییتی که توسط خوزه ماریا ماچدو، هم‌موسس Delphi Labs، منتشر شده است، BiG که تا سال 2023 مدیریت دارایی‌هایی نزدیک به 7 میلیارد یورو (حدود 7.2 میلیارد دلار) را بر عهده خواهد داشت، این تغییر سیاست را اعلام کرد.

ماچدو نارضایتی خود را از فعالیت‌های بانک ابراز کرد و استدلال کرد که این اقدامات می‌تواند باعث شود افراد بیشتری پول خود را به پلتفرم‌های بلاک‌چین منتقل کنند. او گفت: “ارز دیجیتال اجتناب‌ناپذیر است، بانک‌ها مرده‌اند و این سوءاستفاده‌های قدرت تنها افراد بیشتری را به حرکت ثروت‌شان به زنجیره ترغیب خواهد کرد.”

قابل توجه است که این محدودیت به نظر می‌رسد که خاص BiG باشد. پرداخت‌های فیات به پلتفرم‌های ارز دیجیتال هنوز از طریق سایر بانک‌های پرتغالی، مانند Caixa Geral de Depósitos، بزرگ‌ترین بانک کشور، ممکن است، طبق گزارش‌های کاربران.

پرتغال به مدت طولانی به عنوان کشوری که از ارز دیجیتال استقبال می‌کند، شناخته شده است. اداره مالیات و گمرک پرتغال در سال 2019 اعلام کرد که خرید و فروش ارزهای دیجیتال بدون مالیات است، به این معنی که مشمول مالیات بر ارزش افزوده یا مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود.

با این حال، پرتغال در سال 2023 یک طرح مالیات جدید بر ارز دیجیتال را اجرا کرد که مالیات 28% بر عایدی سرمایه برای دارایی‌های ارز دیجیتال کوتاه‌مدت (کمتر از 365 روز) وضع کرد، در حالی که دارایی‌های بلندمدت (بیش از یک سال) بدون مالیات باقی ماندند، به جز برخی توکن‌ها، مانند اوراق بهادار، و آنهایی که از حوزه‌های خاصی هستند.

این اقدام BiG بخشی از یک روند بزرگ‌تر در اروپا است که در آن قوانین نسبت به ارزهای دیجیتال سخت‌تر می‌شوند. تعاملات مؤسسات مالی با پلتفرم‌های ارز دیجیتال تحت تأثیر قوانین بازار در دارایی‌های رمزنگاری خواهد بود که سعی در ایجاد یک چارچوب نظارتی جامع برای دارایی‌های دیجیتال در سرتاسر اتحادیه اروپا دارد.

کشورهای مختلف در سراسر جهان به طرق مختلف ارزهای دیجیتال را تنظیم می‌کنند. برای مثال، در سپتامبر 2021، السالوادور اولین کشوری شد که بیت‌کوین را به عنوان پول قانونی قبول کرد و استفاده از آن برای پرداخت‌ها را الزامی کرد.

با این حال، به گفته منابع اخیر، السالوادور توافق کرده است تا پروژه‌های بیت‌کوین (BTC) خود را کاهش دهد تا وام 1.4 میلیارد دلاری از صندوق بین‌المللی پول دریافت کند. دیگر نیازی به استفاده از BTC توسط کسب‌وکارها به عنوان بخشی از این توافق نیست و دولت بیت‌کوین کمتری خریداری خواهد کرد.

در حالی که کشورهای مختلف تلاش می‌کنند تا تعادلی بین نوآوری و ثبات و امنیت مالی ایجاد کنند، این تحولات محیط متغیر و پویای قوانین ارز دیجیتال در سطح جهانی را برجسته می‌کند.