خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

سنای ایالات متحده قطعنامه‌ای را برای لغو قانون جنجالی بروکرهای دیفای وزارت خزانه‌داری تصویب کرد.


سنای ایالات متحده قطعنامه‌ای را برای لغو قانون جنجالی بروکرهای دیفای وزارت خزانه‌داری تصویب کرد. | ایران ماین

یک قاعده برای لغو مقررات خدمات درآمد داخلی ایالات متحده که به سمت پلتفرم‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) هدف‌گذاری شده است، موفق به عبور از سنا شد و زمینه را برای تأیید نهایی رئیس‌جمهور مهیا کرد.

در تاریخ ۲۶ مارس، سنا با رأی ۷۰ به ۲۸ به نفع لغو مقرره جنجالی دلالان DeFi که به دنبال افزایش الزامات گزارش مالیاتی برای کسب‌وکارهای این بخش بود، رأی داد.

اوایل این ماه، مجلس نمایندگان با حمایت دوحزبی این پیشنهاد را تصویب کرد، که نماینده جمهوری‌خواه مایک کری، یک منتقد صریح این لایحه، آن را "یک اقدام بزرگ دولت" خواند که حریم خصوصی اتباع آمریکایی را به خطر می‌اندازد و رشد صنعت را مختل می‌کند.

اکنون این پیشنهاد به میز رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای تأیید نهایی می‌رسد. دیوید سانکس، مشاور کریپتو و هوش مصنوعی کاخ سفید، پیش از این حمایت دولت را تأیید کرده و انتظار می‌رود ترامپ آن را به قانون تبدیل کند.

این قواعد که ابتدا در آگوست توسط IRS و وزارت خزانه‌داری ایالات متحده پیشنهاد شده و در دسامبر ۲۰۲۴ نهایی شدند، از پلتفرم‌های DeFi می‌خواهند تا تراکنش‌های کاربر را - به‌طور خاص، درآمد ناخالص از فروش‌های کریپتو - به IRS گزارش دهند، مشابه دلالان سنتی.

این امر شامل جمع‌آوری و ارسال اطلاعات شخصی کاربران مشارکت‌کننده در این تراکنش‌ها خواهد بود، که منتقدان می‌گویند خلاف ماهیت غیرمتمرکز بودن است و فشار غیرضروری بر پلتفرم‌هایی که اغلب اپراتور مرکزی ندارند، وارد می‌کند.

حامیان لغو این مقرره استدلال کرده‌اند که این قاعده در عمل نافذ نیست و می‌تواند نوآوری را از ایالات متحده خارج کند.

انجمن بلاک‌چین، یک گروه حامی دارایی‌های دیجیتال، به همراه شورای بلاک‌چین تگزاس، سال گذشته شکایتی علیه IRS ارائه داد.

ماریسا کاپل، رئیس بخش حقوقی انجمن، سال گذشته در یک بیانیه مشترک به شدت از نهادهای رگولاتوری انتقاد کرد و گفت که IRS و خزانه‌داری "خارج از اختیارات قانونی خود به تعریف 'دلال' گسترش یافته‌اند."

وی افزود: "این نه تنها یک نقض حقوق حریم خصوصی افرادی است که از فناوری غیرمتمرکز استفاده می‌کنند، بلکه باعث می‌شود این فناوری نوظهور به خارج از کشور منتقل شود."