خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

آلت‌کوین‌های قدیمی در حال بازپس‌گیری بازار! چرا این نشان‌ها دوباره جذاب شده‌اند؟


آلت‌کوین‌های قدیمی در حال بازپس‌گیری بازار! چرا این نشان‌ها دوباره جذاب شده‌اند؟ | ایران ماین

در هفته‌های اخیر، فعالان بازار شاهد بازگشت دوباره و احیای آلت‌کوین‌های قدیمی مانند ریپل (XRP)، کاردانو (ADA)، استلار (XLM)، پولکادات (DOT) و کازماس (ATOM)، بوده‌اند.

این نشان‌های قدیمی که از چندین چرخه بازار جان سالم به در برده‌اند، در حال حاضر کارایی بهتری نسبت به بسیاری از آلت‌کوین‌های جدید دارند، علی‌رغم اینکه در سال‌های اخیر با بالا رفتن محبوبیت میم‌کوین‌ها و ترندهای جدیدی مانند هوش مصنوعی و دیفای، تحت‌الشعاع قرار گرفته بودند.why-old-coins-are-waking-up

به گفته کارشناسان بازار، این پدیده تصادفی نیست و سه عامل کلیدی پشت این بازگشت وجود دارد: قیمت بالای گردش نشان‌ها، بازگشت سرمایه‌گذاران باتجربه، و تغییرات نسلی در کمپانی‌کنندگان در بازار.

آلت‌کوین‌های قدیمی معمولاً درصد بالاتری از عرضه کل خود را در جریان دارند. این بدان معناست که آن‌ها نسبت به نشان‌های جدیدتر که به طور منظم از طریق پاداش‌های استیکینگ یا تولید عرضه جدید، دچار تورم می‌شوند، کمتر تحت تاثیر قرار می‌گیرند.

بازگشت سرمایه‌گذاران خرد، به ویژه کسانی که قبلاً در بازار کریپتو تجربه حضور داشته‌اند نیز یکی دیگر از عوامل کلیدی احیای نشان‌های قدیمی است.

این سرمایه‌گذاران معمولاً در گروه سنی ۲۵ تا ۴۵ سال قرار دارند و اغلب به سمت دارایی‌هایی می‌روند که از چرخه‌های قبلی با آن‌ها آشنا هستند و در هر صرافی بزرگی لیست شده‌اند؛ نه رمزارزهای جدیدی که در عرض چند ساعت سقوط می‌کنند.

در این میان، تغییر نسلی در بازار کریپتو هم قابل‌چشم‌پوشی نیست. در حالی که نسل Z معمولاً از طریق تبلیغات تیک‌تاک و پروژه‌های میم‌محور وارد دنیای کریپتو می‌شود، سرمایه محدود آن‌ها اثر زیادی بر بازار نمی‌گذارد.

از سوی دیگر، نسل‌های X و Y به عنوان جمعیت غالب که روندهای بازار را شکل می‌دهند، در حال بازگشت هستند. این نسل‌ها که معمولاً درآمد بیشتر و تجربه مالی بالاتری دارند، نشان‌های شناخته‌شده با اعتبار تاریخی را به پروژه‌های جدید که مبتنی بر حدس و گمان هستند، ترجیح می‌دهند.

در کل، احیای آلت‌کوین‌های قدیمی بیانگر بلوغ بازار کریپتو است و یادآوری می‌کند که در این بازار، دوام معمولاً بر ابتکار ارجحیت دارد.