بیتکوین در رکود؛ ولی این ۴ آلتکوین همچنان در مسیر توسعه هستند!
در هفته گذشته، بیتکوین (BTC) نتوانست نرخ خود را بازیابی کند؛ زیرا فروشندگان در سطوح بالاتر فعال بودند. اگرچه خریداران موفق نشدند نرخ را به بالای ۱۰۰ هزار دلار برسانند، ولی همچنان مواضع خود را حفظ کردهاند و به بالا رفتن نرخ امیدوارند.
در این میان، کمپانی بلاکویر سولوشنز (Blockware Solutions) در گزارشی پیشبینی کرده که هدف قیمتی بیتکوین برای سال ۲۰۲۵ به طور متوسط ۲۲۵ هزار دلار خواهد بود. بر اساس این گزارش، هدف بدبینانه برای نرخ بیتکوین ۱۵۰ هزار دلار و هدف خوشبینانه برای آن ۴۰۰ هزار دلار می باشد.
ولی سطوح حمایتی کلیدی بیتکوین که امکان دارد آغازگر یک بازگشت صعودی باشند، کداماند؟ بیایید به نمودارهای ۵ رمزارز برتر نگاهی بیندازیم که در صورت تغییر احساسات بازار به صعودی، امکان دارد کارایی بهتری داشته باشند.
در تاریخ ۲۷ دسامبر، نرخ بیتکوین به زیر منحنی میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در لایه ۹۶,۱۲۴ دلار نزول یافت و نشان داد که خریداران قدرت خود را از دست دادهاند. تلاش برای بازیابی نرخ در تاریخ ۲۸ دسامبر نیز موفقیتآمیز نبود. شاخص قدرت نسبی (RSI) اکنون در محدوده منفی قرار گرفته و احتمال افت نرخ به ۹۰ هزار دلار وجود دارد. اگر این لایه حمایتی حفظ شود، نرخ امکان دارد دوباره به بالای منحنی میانگین متحرک بازگردد و تا ۱۰۸,۳۵۳ دلار بالا رفتن یابد. ولی اگر حجم فروش ادامه پیدا کند، احتمال افت بیشتر نرخ وجود دارد.
در روزهای اخیر، بایننس کوین (BNB) در بازه ۶۳۵ تا ۷۲۲ دلار نوسان داشته که بیانگر تعادل بین عرضه و تقاضاست. در حالی که فروشندگان از لایه ۷۲۲ دلار دفاع میکنند، خریداران اجازه ندادهاند نرخ به زیر منحنی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۶۹۴ دلار برسد. اگر خریداران بتوانند نرخ را از لایه ۷۲۲ دلار عبور دهند، احتمال بالا رفتن نرخ تا ۷۶۰ دلار و سپس ۷۹۴ دلار وجود دارد. در مقابل، شکست میانگین متحرک مذکور میتواند به ادامه نوسانات در این بازه منجر شود.
رمز ارز آوه (AAVE) در نزدیکی منحنی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در لایه ۳۲۹ دلار با مقاومت مواجه شده است. اگر نرخ از این لایه پایینتر برود، احتمال افت به ۲۶۱ دلار وجود دارد. ولی در صورت عبور نرخ از لایه ۳۶۲ دلار، امکان دارد حرکت صعودی جدیدی آغاز شده و نرخ به مقاومت اصلی ۴۰۰ دلار برسد. عبور از این لایه نیز میتواند نرخ را تا ۴۵۰ دلار بالا رفتن دهد.
مونرو (XMR) در تلاش است تا از لایه مقاومت ۲۰۳ دلار عبور کند، ولی با حجم فروش مواجه شده است. صاف بودن منحنی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در لایه ۱۹۳ دلار و قرار گرفتن شاخص RSI در نقطه میانی، بیانگر تعادل بین خریداران و فروشندگان است. اگر نرخ بالای این لایه باقی بماند، احتمال بالا رفتن تا ۲۱۶ دلار و سپس ۲۳۴ دلار وجود دارد. در غیر این صورت، امکان دارد نرخ در بازه ۱۸۰ تا ۲۰۳ دلار نوسان کند.
نشان ویرچوال (VIRTUAL) در تاریخ ۲۷ دسامبر با عبور از لایه مقاومت ۳.۳۳ دلار روند صعودی خود را در ادامه گفت. شیب رو به بالای منحنی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در لایه ۲.۷۱ دلار بیانگر کنترل خریداران است، ولی واگرایی منفی شاخص RSI نزول مومنتوم حرکت صعودی را نشان میدهد. در صورت ادامه روند صعودی، نرخ میتواند به ۴ دلار و سپس به ۴.۷۹ دلار برسد. ولی اگر نرخ به زیر لایه ۳.۳۳ دلار نزول یابد، احتمال افت نرخ تا منحنی میانگین متحرک نمایی وجود دارد.