تتر آماده مقابله با فشارهای آمریکا؛ آردوینو از عرضه یک ارز پایدار جدید خبر داد!

مدیر اجرایی تتر (Tether)، پائولو آردوینو (Paolo Ardoino)، اعلام کرده که دلواپسی خاصی بابت احتمال ممنوعیت ارز پایدار اصلی این کمپانی یعنی یواسدیتی (USDT) در ایالات متحده ندارد.
او در گفتوگویی با دیکریپت گفت که تتر در حال بررسی ایجاد یک ارز پایدار جدید سازگار با مقررات در حال تدوین آمریکا است، که ویژه بازار داخلی این کشور طراحی خواهد شد.
به گفته آردوینو، تتر قصد دارد دو محصول مجزا با نرخهای متفاوت ارائه دهد؛ یکی برای بازارهای نوظهور و دیگری برای سیستم پرداخت در ایالات متحده. او افزود:
طبق مقررات پیشنهادی جدید در مجلس نمایندگان (STABLE Act) و سنا (GENIUS Act)، کمپانیهای صادرکننده خارجی مانند تتر که دفتر مرکزیاش در السالوادور قرار دارد، باید با مقررات سختگیرانه ضدپولشویی و بررسی دقیق ذخایر مالی مطابقت داشته باشند.
با این حال، تتر تاکنون هیچ حسابرسی مالی کاملی ارائه نکرده و همین موضوع مورد انتقاد رقبا و ناظران قرار گرفته است.
با این وجود، آردوینو تأکید کرده که تتر بالاترین لایه همکاری را با نهادهای قانونی دارد و هماکنون با کمپانیهای بزرگ برای انجام حسابرسی کامل در حال مذاکره است. او گفته ادعاهایی مبنی بر اینکه تتر وارد بازار آمریکا نخواهد شد، ناشی از ناامیدی رقبا است.
قابل توجه است که بایننس اخیراً USDT را از بخش اروپایی خود حذف کرده، زیرا با مقررات جدید اتحادیه اروپا مطابقت ندارد. آردوینو اضافه کرده که تتر به سرمایهگذاری در پروژههای بومی دارای پشتوانه دلار و یورو در اروپا پرداخته و امکان دارد در آینده، USDT در ایالات متحده یا اروپا نقش چندانی نداشته باشد.