خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

نرخ طلا اوج گرفت/ طلا به ۳۰۰۰ دلار می‌رسد؟


نرخ طلا اوج گرفت/ طلا به ۳۰۰۰ دلار می‌رسد؟ | ایران ماین

آرمان زارعی: پس از اینکه پکن به تعرفه‌های جدید آمریکا بر کالاهای چینی واکنش نشان داد و تعرفه‌هایی بر وارد کردن آمریکا اعمال کرد، نرخ طلا در روز چهارشنبه به بالاترین لایه خود رسید. هر اونس طلا در زمان تدوین این گزارش به محدوده ۲۸۶۶ دلار رسید. 

کلوین وانگ، بررسی‌کننده ارشد بازار OANDA در منطقه آسیا و اقیانوسیه، اظهار داشت که با توجه به وضعیت کنونی تنش‌های تجاری، طلا همچنان به عنوان یک پناهگاه امن مورد تقاضا قرار دارد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در روز سه‌شنبه اعلام کرد که برای گفت‌وگو با شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، به منظور نزول تنش‌های تجاری میان دو اقتصاد بزرگ جهان، عجله‌ای ندارد. چین به منظور واکنش به تعرفه‌های وضع‌شده توسط ترامپ، تعرفه‌های هدفمندی بر روی وارد کردن از آمریکا اعمال کرده و چندین کمپانی، از جمله گوگل، را در معرض تحریم‌های احتمالی قرار داده است.

ایلیا اسپیواک، رئیس بخش کلان جهانی در Tastylive، اظهار داشت: "نقطه عطف مهم بعدی برای طلا احتمالاً رقم ۳۰۰۰ دلار خواهد بود... امکان دارد چین در صورت تشدید جنگ تجاری، به خرید طلا برای ذخایر خود ادامه دهد." در همین حال، سه مقام فدرال رزرو هشدار دادند که برنامه‌های دولت ترامپ برای تعرفه‌های تجاری می‌تواند تهدیدات تورمی به همراه داشته باشد و یکی از آن‌ها بیان کرد که عدم اطمینان در مورد چشم‌انداز نرخ‌ها، نزول نرخ بهره را دشوار می‌سازد.

به گزارش رویترز، در حالی که طلا به عنوان یک سپر در برابر تورم شناخته می‌شود، بالا رفتن نرخ‌های بهره می‌تواند جذابیت آن را نزول دهد، زیرا این فلز هیچ سودی ندارد. سرمایه‌گذاران در این هفته به گزارش اشتغال ADP که در ساعت ۱۳:۱۵ به وقت گرینویچ منتشر می‌شود و همچنین گزارش حقوق و دستمزد که روز جمعه ارائه خواهد شد، توجه ویژه‌ای دارند؛ این گزارش‌ها می‌توانند وضعیت اقتصادی ایالات متحده را بیشتر روشن کنند.

اسپیواک اظهار داشت: "تقاضای طلا باید تا حدی از سایر فلزات ارزشمند پشتیبانی کند، ولی حساسیت آنها به ریسک‌پذیری باعث شده است که کارایی ضعیفی داشته باشند." هر اونس نقره با ۰.۵ درصد بالا رفتن به ۳۲.۲۶ دلار رسید و پلاتین با ۰.۸ درصد بالا رفتن به ۹۷۰.۹۵ دلار رسید. در عوض، پالادیوم با ۰.۳ درصد نزول به ۹۸۷.۴۸ دلار رسید.