خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

حضور پررنگ نشان‌های میم در بازار؛ کاربران بیشتر از بیت‌کوین، میم‌کوین‌ دارند!


حضور پررنگ نشان‌های میم در بازار؛ کاربران بیشتر از بیت‌کوین، میم‌کوین‌ دارند! | ایران ماین

بر اساس نظرسنجی اخیر انجام شده از کاربران صرافی بایننس، آن‌ها میم‌کوین بیشتری نسبت به بیت‌کوین در کیف پول‌های خود دارند.

نتایج این نظرسنجی که در تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۲۴ منتشر شد، نشان داد که ۱۶ درصد از کمپانی‌کنندگان میم‌کوین دارند، در حالی که بیت‌کوین با ۱۴.۴ درصد در رتبه دوم قرار گرفته است.

این نظرسنجی با مشارکت بیش از ۲۷ هزار مخاطب از آسیا، استرالیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین انجام شده است. اگرچه این نظرسنجی تنها محدود به کاربران بایننس است و نمی‌تواند نماینده کل بازار رمزارزها باشد، ولی اطلاعات ارزشمندی را ارائه می‌دهد.

بر اساس این گزارش، میم‌کوین‌ها نه تنها از نظر تعداد دارندگان محبوب هستند، بلکه بسیاری از کاربران به آینده این دارایی‌ها نیز امیدوارند. با این حال، نرخ دقیق دارایی‌های کمپانی‌کنندگان مشخص نگردیده.

داده‌های کوین‌گکو (CoinGecko) نشان می‌دهند که نرخ بازار میم‌کوین‌ها حدود ۱۱۷ میلیارد دلار می باشد و دوج‌کوین (DOGE) به‌عنوان برترین میم‌کوین بازار، با نرخ ۰.۳۶۲ دلار معامله می‌شود. این در حالی است که نرخ بازار بیت‌کوین بیش از ۲ تریلیون دلار و نرخ هر واحد آن حدود ۱۰۱ هزار دلار می باشد (در زمان نگارش این خبر).

براساس این نظرسنجی، ۲۳ درصد از کاربران به نشان‌های هوش مصنوعی به‌عنوان عامل اصلی توسعه بازار در سال ۲۰۲۵ باور دارند، در حالی که میم‌کوین‌ها با ۱۹ درصد در جایگاه دوم قرار گرفته‌اند.

داده‌های جستجوی گوگل نیز بیانگر علاقه به میم‌کوین‌ها است؛ حجم جستجو برای این واژه در تاریخ ۵ دسامبر ۲۰۲۴ به اوج خود رسید، در حالی که جستجوهای مربوط به بیت‌کوین کمتر بوده است.

میم‌کوین‌ها دارایی‌های بسیار سفته‌بازانه و بدون کاربرد مشخص هستند. بعضی از کارشناسان معتقدند که امکان دارد این بازار وارد چرخه‌ صعودی دیگری شود، ولی بعضی دیگر نسبت به دوام آن شک دارند و این نشان‌ها را با افت شدید بازار نشان‌های عرضه‌اولیه و ان‌اف‌تی‌ها مقایسه می‌کنند.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که ۴۵ درصد از کمپانی‌کنندگان در سال ۲۰۲۴ وارد بازار رمز ارز شده‌اند. طبق نتایج، ۲۲.۴ درصد از کمپانی‌کنندگان به دلیل امکان بالا رفتن سریع نرخ دارایی‌های دیجیتال وارد این حوزه شده‌اند.

همچنین، ۱۸.۷۸ درصد از افراد به تمرکززدایی و استقلال مالی و ۱۷.۱۶ درصد دیگر به سرعت و سهولت تراکنش‌ها، به‌عنوان انگیزه‌های اصلی خود اشاره کرده‌اند.

حدود ۴۴ درصد از پاسخ‌دهندگان کمتر از ۱۰ درصد از دارایی‌های خود را به ارزهای دیجیتال اختصاص داده‌اند. همچنین، تقریباً ۲۰ درصد از کمپانی‌کنندگان انتظار دارند که در سال ۲۰۲۵ مقررات مثبتی برای ارزهای دیجیتال تصویب شود و بیش از ۱۶ درصد پیش‌بینی کرده‌اند که نهادهای مالی سنتی به مشارکت بیشتری در این حوزه بپردازند.