خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

کمپانی رسانه‌ای ترامپ قصد ایجاد نشان و کیف پول دیجیتال را دارد


کمپانی رسانه‌ای ترامپ قصد ایجاد نشان و کیف پول دیجیتال را دارد | ایران ماین

کمپانی ترامپ مدیا اند تکنولوژی گروپ (Trump Media & Technology Group)، کمپانی رسانه‌ای دونالد ترامپ در حال بررسی افزودن یک نشان کاربردی و کیف پول دیجیتال برای پلتفرم استریم خود، تروث پلاس (Truth+)، است تا کاربران بتوانند هزینه اشتراک را پرداخت کنند.

دوین نونس (Devin Nunes)، مدیر اجرایی این کمپانی اعلام کرد که ابتکار‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال در «نظام زیستی تروث» در حال بررسی است، از جمله برنامه پاداش با نشان کاربردی. این نشان می‌تواند برای سایر محصولات و سرویس ها مرتبط با ترامپ مدیا نیز استفاده شود.

این کمپانی همچنین از طریق تروث فای (Truth.Fi) قصد دارد ETFهای سفارشی شامل ارزهای دیجیتال و سهام سنتی راه‌اندازی کند و با کریپتو دات کام (Crypto‌.‌com) در این زمینه همکاری کرده است. ترامپ مدیا تا ۲۵۰ میلیون دلار از ذخایر نقدی، سرمایه‌گذاری‌های بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را برای این طرح‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند. حضانت دارایی‌های این پروژه نیز توسط کمپانی چارلز شواب (Charles Schwab) انجام می‌شود.