خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
سبد خرید

چین با خلا قانونی در مدیریت دارایی‌های کریپتو مقصودشده مواجه است و به شرکت‌های محلی اتکا می‌کند: گزارش


چین با خلا قانونی در مدیریت دارایی‌های کریپتو مقصودشده مواجه است و به شرکت‌های محلی اتکا می‌کند: گزارش | ایران ماین

رمزارزهای مصادره‌شده به یک منبع درآمد در حال رشد برای دولت‌های محلی چین تبدیل شده‌اند، با وجود ممنوعیت تجارت ارزهای دیجیتال در این کشور.

با ادامه افزایش مقدار رمزارزهای مصادره‌شده در چین — به لطف جریان پیوسته معاملات غیرقانونی — دولت‌های محلی به‌طور آرام به شرکت‌های خصوصی روی آورده‌اند تا توکن‌ها را به نقد تبدیل کنند، به نقل از خبرگزاری رویترز.

چن شی، استاد دانشگاه Zhongnan اقتصاد و حقوق، به رویترز گفت که این نوع تصفیه‌ها یک «راه‌حل موقتی است که از نظر سخت‌گیرانه به‌طور کامل با ممنوعیت فعلی تجارت ارزهای دیجیتال چین همخوانی ندارد»، و اشاره کرد که به نظارت بهتری نیاز است زیرا جرائم ارزهای دیجیتال افزایش یافته است.

گو ژیهاو، وکیل از شرکت حقوقی Beijing Yingke، همچنین به این نکته اشاره کرد که بین ممنوعیت ارزهای دیجیتال و نیاز به رسیدگی به توکن‌های مصادره‌شده تضادی وجود دارد زیرا ممنوعیت تجارت ارزهای دیجیتال در چین «با نیاز مقامات محلی به نقد کردن ارزهای دیجیتال مصادره‌شده در تضاد است.»

چین رمزارزهای مصادره شده را به رغم ممنوعیت می‌فروشد

گو معتقد است که بانک مرکزی چین باید وارد عمل شود چون «در موقعیت بهتری برای مدیریت رمزارزها قرار دارد و باید آنها را به خارج از کشور بفروشد یا با توکن‌های مصادره‌شده به‌عنوان ذخیره ارز دیجیتال برخورد کند، درست مانند برنامه‌های ترامپ.»

در همین حال، تأمین‌کننده خدمات بلاک‌چین Bit Jungle به رویترز گفت که شرکت‌های خصوصی می‌توانند به صورت قانونی در تصفیه رمزارزها کمک کنند، به شرطی که دارایی‌ها را محافظت کنند، از صرافی‌های offshore مجاز استفاده کنند و از کنترل‌های سرمایه‌گذاری پیروی کنند.

سان جون، وکیل متمرکز بر رمزارزها و شریک ارشد در دفاتر حقوقی Shanghai Landing، می‌گوید این یک «کسب‌وکار بسیار سودآور است که روزبه‌روز افراد بیشتری را جذب می‌کند»، و افزود که دولت باید وضعیت قانونی ارزهای مجازی را روشن کند، یک سیستم رسمی برای تصفیه آنها برقرار کند و شرکت‌های خصوصی درگیر را بررسی کند.

چین در سال ۲۰۱۷ تمامی صرافی‌های محلی رمزارز را بست و بازار سوداگری را که ۹۰ درصد از تجارت بیت‌کوین جهانی را تشکیل می‌داد، خفه کرد. در سپتامبر ۲۰۲۱، دولت چین ممنوعیتی کامل بر تمامی معاملات ارزهای دیجیتال وضع کرد.