پیشبینی یک مدیر Dragonfly Capital: استیبل کوینها در سال 2025 به فراتر از معاملات خواهند رفت.
با آماده شدن بانکها برای صدور استیبلکوینها برای پرداختها، پیشبینی میشود که سال 2025 نقطه عطفی برای پذیرش استیبلکوینها باشد.
استیبلکوینها قرار است در سال 2025 پرداختهای بیزنسهای کوچک و متوسط را متحول کنند و از تجارت و سفتهبازی به کاربردهای واقعی مانند تسویه آنی منتقل شوند.
در پستی که در تاریخ 1 ژانویه در X به اشتراک گذاشته شد، هسیب قریشی، شریک مدیریتی Dragonfly Capital، چند پیشبینی برای سال 2025 منتشر کرد و آیندهای امیدوارکننده برای استیبلکوینها را مورد تاکید قرار داد. او پیشنهاد داد که شفافیت نظارتی میتواند زمینهساز معرفی استیبلکوینهای صادر شده توسط بانکها در ایالات متحده تا پایان سال باشد. با این حال، شریک مدیریتی Dragonfly Capital انتظار دارد که اختلالات عمدهای برای صادرکنندگان معتبر مانند Tether (USDT) رخ ندهد و او معتقد است که این صادرکنندگان تسلط خود را حفظ خواهند کرد “بهویژه با [هوارد] لوتنیک به عنوان وزیر بازرگانی.”
بر اساس گفتههای قریشی، استیبلکوینها شیوهای که بیزنسهای کوچک و متوسط تراکنشها را انجام میدهند تغییر خواهند داد و به کارایی و دسترسی این ارزها نسبت به سیستمهای پرداخت سنتی اشاره کرد. و او در این دیدگاه تنها نیست. استراتژیستهای Citi Wealth در یک گزارش تحقیقاتی اخیر تأکید کردند که استیبلکوینها “میتوانند به تقویت تسلط دلار آمریکا کمک کنند” و افزودند که فعالیتها به رکوردهای بیسابقهای رسیده و به ارزش 5.5 تریلیون دلار در سهماهه اول سال 2024 رسیده است.
شرکت سرمایهگذاری کالیفرنیایی Pantera Capital نیز استیبلکوینها را یک “فرصت تریلیون دلاری” میداند و تأکید میکند که این داراییها اکنون بیش از 50% از تراکنشهای بلاکچین را تشکیل میدهند که از تنها 3% در سال 2020 افزایش یافته است.
فراتر از استیبلکوینها، قریشی تحولات بزرگی را در فضای ارزهای دیجیتال پیشبینی میکند. او پیشبینی میکند که خطوط بین شبکههای لایه 1 و لایه 2 محو خواهند شد چرا که صنعت به سمت سیستمهای سریعتر و پاسخگوتر متمایل میشود. در عین حال، توکنومیک میتواند به سمتی برود که از ایردراپهای بزرگ به سمت جوایز کاربریمحور تغییر کند. علاوه بر این، او به افزایش موقت تأثیرگذاران مبتنی بر هوش مصنوعی و ارزهای “عامل هوش مصنوعی” اشاره میکند اما انتظار واکنشهای منفی را دارد زیرا کاربران دوباره به رویکردهای انسانمحور روی میآورند.