افزایش بیتکوین به مرز ۱۰۰ هزار دلار؛ کدام آلتکوینها همراه با آن اوج میگیرند؟
در هفته اخیر، بیتکوین (BTC) حدود ۴ درصد بالا رفتن نرخ داشت که بیانگر تقاضای قوی در سطوح پایینتر است. دادههای کمپانی فارساید اینوستورز (Farside Investors) نشان میدهند که در تاریخ ۲ ژانویه، صندوقهای ETF بیتکوین در ایالات متحده با خروج ۲۴۲.۳ میلیون دلار مواجه شدند، ولی در تاریخ ۳ ژانویه ورودی سرمایه به این صندوقها به ۹۰۸.۱ میلیون دلار رسید. این موضوع بیانگر آن است که سرمایهگذاران همچنان در انتظار ادامه روند صعودی بیتکوین هستند.
علاوه بر این، حجم فروش نیز امکان دارد نزول یافته باشد. طبق دادههای کریپتوکوانت (CryptoQuant)، ورود بیتکوین به بازارهای معاملاتی در ماه دسامبر نزول یافته و از اوج ۹۸۷۴۸ بیتکوین در تاریخ ۲۵ نوامبر کمتر شده است. همچنین، خروجی از آدرسهای ماینرها نیز پس از اوج ۲۵۳۶۷ بیتکوین در تاریخ ۱۱ نوامبر، نزول یافته است.
تحلیلگران پلتفرم بیتفینکس (Bitfinex) پیشبینی میکنند که در کوتاهمدت و تا پایان ژانویه، نرخ بیتکوین امکان دارد بین ۹۵ هزار تا ۱۱۰ هزار دلار نوسان داشته باشد. آنها معتقدند که مراسم تحلیف رئیسجمهور جدید ایالات متحده در تاریخ ۲۰ ژانویه اثر قابلتوجهی بر نرخ بیتکوین نخواهد گذاشت.
در تاریخ ۳ ژانویه، نرخ بیتکوین بالاتر از منحنیهای میانگین متحرک بسته شد که بیانگر نزول حجم فروش است. اگر نرخ بر مقاومت ۱۰۰ هزار دلار غلبه کند، امکان دارد به سقف تاریخی ۱۰۸۳۵۳ دلار برسد و حتی تا ۱۲۶۷۰۶ دلار بالا رفتن یابد. ولی اگر نرخ نزول یابد و به زیر منحنیهای میانگین متحرک بازگردد، احتمالاً بین ۹۰ هزار تا ۱۰۰ هزار دلار نوسان خواهد داشت.
سولانا (SOL) در حال حاضر با مقاومت منحنی میانگین متحرک ۵۰ روزه (۲۱۹ دلار) مواجه است، ولی خریداران موقعیت خود را حفظ کردهاند. اگر نرخ از این لایه یا از منحنی میانگین متحرک ۲۰ روزه (۲۰۴ دلار) بازگردد، امکان دارد به ۲۳۴ دلار و سپس، به ۲۴۷ دلار برسد. در مقابل، نزولی شدن نرخ به زیر میانگین متحرک ۲۰ روزه میتواند نرخ را به خط روند صعودی برساند.
سویی (SUI) روند صعودی خود را پس از شکست مقاومت ۴.۹۶ دلار در تاریخ ۳ ژانویه در ادامه گفت. اگر نرخ به زیر این لایه بازگردد، امکان دارد به منحنی میانگین متحرک ۲۰ روزه (۴.۴۹ دلار) سقوط کند. در مقابل، بازگشت قوی از لایه ۴.۹۶ دلار میتواند نرخ سویی را به ۶.۲۸ دلار برساند.
نرخ اینترنت کامپیوتر (ICP) در تاریخ ۳ ژانویه به بالاتر از منحنیهای میانگین متحرک خود حرکت کرد که بیانگر تغییر احتمالی در روند کوتاهمدت است. اگر نرخ از میانگین متحرک بازگردد، امکان دارد به ۱۴ دلار و سپس، به ۱۵ دلار برسد. ولی نزولی شدن نرخ به زیر منحنی میانگین متحرک ۲۰ روزه (۱۱.۲۳ دلار) میتواند نرخ را به ۹.۶۰ دلار نزول دهد.
اتنا (ENA) الگوی “فنجان و دسته” را تشکیل داده و با عبور از مقاومت ۱.۳۰ دلار امکان دارد به ۱.۵۲ دلار و سپس، به ۱.۷۲ دلار برسد. در صورت بریکآوت از این طرح، هدف قیمتی ۲.۴۱ دلار خواهد بود. ولی نزولی شدن نرخ به زیر منحنی میانگین متحرک ۲۰ روزه (۱.۰۴ دلار) امکان دارد نرخ را به ۰.۸۸ دلار برساند.