رمزارزهایی که بازار را به حرکت درآوردند؛ ۳ انتخاب برتر این هفته!

برای هفته دوم ماه آوریل، سه رمز ارز محبوب سولانا (SOL)، ایاس (EOS) و ژوپیتر (JUP)، در کانون توجه فعالان بازار کریپتو قرار گرفتهاند که در ادامه، به بررسی نمودار این سه رمزارز و پیشبینی نرخ آنها، میپردازیم.
سولانا در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸ درصد توسعه نرخ داشته و در حال حاضر در محدوده قیمتی ۱۰۵ دلار معامله میشود. این توسعه پس از آن اتفاق افتاد که سولانا برای مدتی کوتاه به زیر ۱۰۰ دلار سقوط کرده بود. روز گذشته، بازار رمزارزها تحت فشار روانی ناشی از اعمال تعرفههای ترامپ قرار گرفت که بر نرخ سولانا نیز اثر منفی گذاشت.
در هفته گذشته، سولانا بیش از ۱۸ درصد از نرخ خود را از دست داد و جایگاهش از نظر مقدار خرید و فروش در صرافیهای بدون مرکزیت را به اتریوم واگذار کرد. با این حال، اکنون سولانا روندی صعودی را دنبال میکند که در صورت ادامه، میتواند لایه مقاومتی ۱۱۲ دلار را آزمایش کند. در صورت عبور از این لایه، احتمال افزایش به نرخهای ۱۲۴ دلار و حتی ۱۳۶ دلار وجود دارد.
با این حال، اگر حجم فروش دوباره آغاز شود، احتمال دارد نرخ به لایه حمایتی ۹۵ دلار بازگردد و در صورت شکست این لایه، افت بیشتر تا ۹۰ دلار دور از ذهن نیست.
برخلاف بسیاری از رمزارزهای بزرگ، ایاس هفته گذشته کارایی مثبتی داشته و حدود ۱۰ درصد توسعه کرده است. در حال حاضر، نرخ بازار ایاس به حدود ۱.۱۵ میلیارد دلار رسیده است. این رقم ایاس را به رمزارزهایی مانند میکر (MKR)، استوری (IP)، اپتیمیسم (OP) و آربیتروم (ARB) نزدیک کرده است.
اکنون اگر روند صعودی ادامه یابد، ایاس میتواند مقاومت ۰.۸۸ دلار را آزمایش کند و حتی به لایه ۰.۹۰ دلار و پس از آن به ۱ دلار نزدیک شود.
با این حال، اگر جهت بازار تغییر کند و روند نزولی آغاز شود، نرخ ایاس امکان دارد تا لایه حمایتی ۰.۶۷ دلار نزول یابد. در صورت شکست این لایه، احتمال افت بیشتر تا نرخهای ۰.۵۹ دلار و حتی ۰.۵۴ دلار نیز وجود دارد.
ژوپیتر نیز در هفته گذشته حدود ۲۲ درصد نزولی شدن نرخ را تجربه کرد. با این حال، پس از رسیدن این رمزارز به پایینترین سطوح تاریخی خود، حجم فروش کمی نزول یافته است. در ۲۴ ساعت گذشته، ژوپیتر شاهد ۱.۴۲ درصد بالا رفتن نرخ بوده و در حال حاضر در محدوده ۰.۳۳۷ دلار معامله میشود.
اگرچه نرخ بازار ژوپیتر به کمتر از ۱ میلیارد دلار رسیده، این نشان همچنان از نظر مقدار خرید و فروش در صدر قرار دارد. در هفت روز گذشته، مقدار خرید و فروش آن به ۸.۹۸ میلیارد دلار رسیده که بیشتر از مجموع ۹ پلتفرم بعدی موجود در این شاخص است. علاوه بر این، ژوپیتر از نظر درآمد کارمزد در جایگاه چهارم قرار گرفته و در همین مدت، ۱۴ میلیون دلار درآمد کسب کرده است.
اکنون اگر روند صعودی ادامه یابد، این نشان میتواند به ترتیب به سطوح قیمتی ۰.۳۵ دلار، ۰.۴۱ دلار و حتی ۰.۵۰ دلار برسد. ولی اگر فروشندگان دوباره وارد بازار شوند، احتمال دارد نرخ ژوپیتر به زیر لایه ۰.۳۰ دلار سقوط کرده و کف قیمتی جدیدی ثبت کند.